Vaimo Thaimaasta

30.9.2020

Vaimo Thaimaasta? Näin löydät kunnollisen thaimaalaisen naisen

Mietitkö että pitäisi hakea vaimo thaimaasta? Lukemalla tämän oppaan onnistut löytämään täydellisen Thai Vaimon!

Thaimaa on suomalaisten keskuudessa yksi suosituimpia matkakohteita Aasiassa, joten ei ole siis ollenkaan epätavallista, että yksin tai kaveriporukalla reissaava suomalainen tapaa matkallaan mukavan thaimaalaisen naisen ja vuosien päästä tuo hänet vaimona suomeen.

Mutta kuinka sitten löytää kunnollinen vaimo Thaimaasta? Tämä opas auttaa sinua thai vaimon löytämisessä.

Näin löydät hyvän vaimon Thaimaasta

Kauniita ja aina hymyileviä thaimaalaisia naisia on mahdollista tavata lähes missä vain, kuten netissä, ostoskeskuksissa, baareissa tai jopa suomesta. Useimmiten suomalainen löytää nettideittailun sijaan rakkauden lomaillessaan Thaimaassa.

Moni Thaimaan lomakohde soveltuu loistavasti Thai naisten deittailuun, ilman ylimääräisiä deittisovelluksia.

Uskollinen thai vaimo ei kuitenkaan välttämättä löydy Pattayan suomi baarista. sillä baari Thaimaassa on harvoin paras vaihtoehto uskollisen thai vaimon etsimiseen.

Thaimaalaista Vaimoa etsivän kannattaakin olla tarkkana, eikä haksahtaa ensimmäisen onnen onkijan virittämään ansaan.

Thaimaalaiset naiset käyvät mielellään vapaa-ajallaan ostoskeskuksissa sekä nuoremmat thai tytöt viettävät paljon aikaa yliopistojen lähettyvillä olevissa kahviloissa. Näissä paikoissa keskustelun aloittaminen saattaa kuitenkin olla haastavaa.

Tosissaan rakkautta etsivän kannattaakin hyödyntää nykyaikaista teknologiaa ja lähteä etsimään seuraa jo ennen matkaa deittisovelluksen avulla.

Deittisovellukset tarjoavat huomattavasti baaria tai kahvilaa kattavamman valikoiman naisia, sekä niiden avulla täydellisen vaimon löytäminen on helpompaa. Jos kuitenkin baaritytöt kiinnostaa, kannattaa lukea muutama varoituksen sana Pakomatkalla.com saitin artikkelista.

Onko Thaimaalainen vaimo ns. postimyyntivaimo?

Ylipainoiset suomalaiset naiset saattavat katkeruuttaan haukkua thaimaalaisia naisia postimyyntivaimoiksi. Todellisuudessa tämä herja on internetin ulkopuolella harvinaista eikä siitä kannata välittää. Ovathan thaimaalaiset naiset kuitenkin mitä parhaimpia kodin hengettäriä.

Todellisuudessa vaimoja ei siis voi tilata postin myyntikatalogista ja harvoin vaimo saapuu suomeen vain deittisovelluksen keskustelun perusteella.

Onnenonkijoita kuitenkin riittää, älä lankea huijauksiin! Älä esimerkiksi koskaan lähetä rahaa tapaamatta naista ensin oikeassa elämässä. Usea thaimaalainen nainen elättää itsensä juttelemalla seuranhakusovelluksissa epätoivoisten miesten kanssa.

Seuranhakusovelluksessa keskustellessa kannattaa jutella myös videopuhelun avulla, näin juttelevasi varmasti kuvan naisen etkä ladyboyn tai huijarin kanssa ja tutustut syvällisemmin. Thaimaassa ollessasi sovi ensimmäinen tapaaminen aina julkiselle paikalle, kuten kahvilaan.

Sukupuoliroolit Thaimaassa

Toisin kuin feminismin pilaamassa länsimaalaisessa yhteiskunnassa, Thaimaassa kunnioitetaan edelleen perinteisiä sukupuolirooleja ja perhettä.

Thaimaalainen nainen pitää huolta miehestä, sekä kokkaa ja tiskaa nalkuttamatta, sillä thaimaalaiset miehet juoksevat helposti vieraissa, mikäli vaimo alkaa ärsyttämään.

Miehen tehtävä taas on pitää huolta töistä ja tuoda rahaa perheelleen. Jos siis kunnioitat perhettä ja perinteisiä arvoja – etsi vaimo Thaimaasta

On muuten uskomatonta huomata, miten kotitöitäkin tekee silloin tällöin mielellään, kun kukaan ei ole sitä vaatimassa tai nalkuttamassa.

Thaimaalainen nainen

Seksiturismi Thaimaassa

Seksiturismi ja prostituutio on valtava ongelma Thaimaassa. Ei ole lainkaan tavatonta väittää lähtevänsä miesporukalla kalareissulle Pattayalle, vaikka todellisena aikeena on hävytön seksiloma.

Maksullista seuraa ei ole vaikea löytää Thaimaan turistikohteista tai baareista. Esimerkiksi Pattaya on sitä pullollaan

Tästä johtuen ei ole ollenkaan poikkeuksellista, että yksi thai tyttö pyörittää useaa tyttöbaarissa tavattua länsimaalaista miestä, jotka lähettävät kuukausittain rahaa ja tapaavat kerran tai kaksi vuodessa.

Tyttöbaarista haettu thaimaalainen vaimo on harvoin uskollinen ja usein vain kukkaron perässä.

Monesti Bangkokin alueella tyttöbaarissa työskentelevät thait tulevat köyhältä Isaanin alueelta. Heidät tunnistat tummemmasta ihosta.

Naimisiin Thaimaassa

Naimisiin Thaimaassa

Naimisiin meno ja avioliitto eivät ole mikään pieni prosessi Thaimaassa. Paperi lisäksi häihin kuuluu pitkä seremonia, jossa useasti länsimaalainen sulhanen joutuu antamaan thai vaimon vanhemmille rahallisen korvauksen lahjana.

Toisaalta menemällä Thaimaassa naimisiin, pystyt oleskelemaan maassa pidempään avioliiton tarjoamalla viisumilla.

Jotta saat Thaimaassa solmitun avioliiton voi virallistaa suomessa, täytyy thaimaankielinen avioliittotodistus käännättää englanniksi ja hakea dokumenttiin Thaimaan ulkoministeriöstä leima

Thaimaalainen vaimo suomeen

Thaimaassa avioliiton solmittua morsiamelle on helppo hankkia viisumi suomesta.

Mikäli et ole vielä naimisissa thaimaalaisen, on prosessi hieman pidempi, mutta kuitenkin helppo.

Alkutekijöiksi joudut lähettämään ns. kutsukirjeen, jonka kanssa thaimaalainen käy neuvottelemassa viisumista suurlähetystössä.

Viisumi voidaan myöntää maksimissaan kolmeksi kuukaudeksi.

Viisumin saamista voit helpottaa lupaamalla taata vierailijan kaikki kulut matkalla. Myös menopaluu lippu on pakollinen.

monet thai naiset suomessa ovat kutsuttu 3kk vierailulle, jonka aikana avioliitto on solmittu, näin avioliitto sekä oleskelupa on helpompi prosessi.

Kielimuuri

Yhä useampi nuori thaimaalainen puhuu nykyään hyvää englantia ja englannin osaaminen Thaimaassa sen kuin paranee vuosi vuodelta.

Onkin kannattavaa opetella myös itse puhumaan sujuvaa englantia ja tutustua vain hyvää englantia puhuviin thai naisiin.

Jos yhteistä kieltä thai vaimon kanssa ei löydy, on lähes mahdotonta puhua mistään syvällisemmästä, jolloin suhde käy monelle nopeasti epämiellyttäväksi ja tylsäksi.

Yhteenveto

Thaimaalaiset naiset sopivat vaimoiksi perinteisiä arvoja kunnioittavalle miehelle. Muista kuitenkin, että thaimaalaiset ovat ihmisiä siinä missä kuka tahansa muukin, älä siis kuvittele voivasi suomalaisena vain marssia Thaimaahan ja valita mieleisen thai naisen vaimoksi.

Thaimaa on suosittu turistikohde, jossa länsimaalaisia riittää nykypäivänä. Thaimaalaisilla naisilla siis on myös huomattavasti enemmän valinnan varaa kuin ennen vanhaan. Eikä elämä thaimaalaisen vaimon kanssa välttämättä ole niin helppoa

Terveen suhteen kannalta kannattaa olla valikoiva, eikä tehdä vaimoa heti ensimmäisestä baarissa tavatusta thai naisesta. Kannattaakin käyttää aikaa etsimiseen ja valita vain hyvää englantia puhuvat tai koulutetut.